Elämänhaluttomuus — Tällä kaavalla lyöt sitä palleaan!

Vaiheessa, jossa koemme elämänhaluttomuutta, elämäämme leimaa ilottomuus ja “intovedon” puute (emme tunne innostuneisuutta, täpinää, halua stormata mihinkään suuntaan), voimme sanoittaa tilanteen niin, että nyt olen masentunut ja tarvitsen lääkettä,

tai esimerkiksi niin, että elämäni on tällä hetkellä mallilla, jossa se ei vastaa tämän hetkisiä preferenssejäni. On luonnollista, että en pidä siitä mistä en pidä! Haastan itseni linjaamaan elämäni paremmin omia preferenssejäni vastaavaksi. Tunnustan, että kukaan muu ei voi sitä tehdä minun puolestani.

Aion tehdä sen itse.

Mistä lähteä liikkeelle?

Oletko kuullut Basharin kaavasta?

Se on yksi tie omien preferenssien kanssa linjassa olevan elämän luomiseen!

Basharin kaava

Basharin "Seuraa innostustasi" -kaava on avain todellisen itsesi löytämiseen ja itselle hyvältä tuntuvan elämän elämiseen! Tässä sen perusvaiheet:

#1. Toimi seuraten innostustasi, intohimoasi. Valitse toimesi sen perusteella, mikä eniten kiehtoo ja innostaa. Tee näin jokaisena hetkenä, kun voit.

#2. Tee tämä parhaan kykysi mukaan. Vie toiminta niin pitkälle kuin pystyt, kunnes et voi viedä sitä pidemmälle.

#3. Toimi innostuksesi/intohimosi mukaan ilman minkäänlaista olettamusta tai odotusta siitä, mikä lopputuloksen pitäisi olla.

#4. Päätä pysyä positiivisena riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

#5. Tutki jatkuvasti uskomuksiasi. Vapauta ja korvaa ei-toivotut uskomukset: pelkopohjaiset uskomukset, sekä uskomukset, jotka eivät ole linjassa sen kanssa, kuka ja mitä haluat olla.

Huomaa: Kaavan seuraaminen ei vaadi sitä, että joka hetki pitää olla jonkin äärimmäisen innostavan äärellä. Äärimmäisen innostavaa ei aina ole saatavilla olevien vaihtoehtojen joukossa. Kaavaa toteutetaan niin, että kussakin hetkessä saatavilla olevista vaihtoehdoista tartutaan siihen innostavimpaan. Jos kaikki mieleen tulevat vaihtoehdot ovat jokseenkin mälsiä, sitten tartutaan siihen vähiten mälsään. Se oli niistä vaihtoehdoista paras siinä kohdassa.

Kakkoskohta tarkoittaa sitä, että kaikkea ei ole pakko viedä loppuun: Se tiettyyn asiaan tarttuminen saattoi palvella astinkivenä jonnekin. Pätkänä tietä. Niin kuin emme Oulusta Kokkolaankaan ajaessa aja jokaista tietä loppuun, vaan pätkän yhtä tietä, ja sitten taas pätkän toista tietä, ja lopulta ollaan Kokkolassa.

Kohdan kolme toteuttaminen on meille useimmille hyvin hankalaa, ja tuota kohtaa on siksi tärkeää alleviivata. Vaikka et pystyisi näkemään, mitä “järkeä” on nyt lähteä tekemään asiaa, joka nyt innostaa, siihen tartutaan silti! Se järkevyys selviää myöhemmin. Ja se, että sitä oli mukava tehdä, sen äärellä elämä tuntui mielekkäältä on jo tarpeeksi hyvä syy, muita syitä ei edes tarvita!

Kohta neljä: Mitä tahansa tapahtuu, se valitaan sanoittaa positiiviseen merkitykseen tarinassa! Jos kakkaa lensi tuulilasiin, miten sanoitat sen niin, että se oli hyvä juttu? Meillä jokaisella on mielikuvitusta sanoittaa mikä tahansa asia tai käänne sekä hyväksi, että huonoksi. Sen täytyy olla tietoinen valinta, että kääntelen kaikki asiat myönteistä merkitystä kantavaksi tässä tarinassa.

Kohta viisi: Kun lähdemme seuraamaan “intovetojamme” joudumme purkamaan mennessämme miljoona rajoittavaa uskomusta. Viidakko tuntuu aluksi tiheältä, mutta se harvenee! Se harvenee kyllä!

Tätä kaavaa seuraamalla on mahdotonta pitäytyä elämänhaluttomuuden kokemuksessa enää kovin kauaa! Sillä kaikki se, mikä alas painaa, ei tule pääsemään jatkoon. Ja kaikki se, mikä tuo mielekkyyttä ja iloa, tulee valtaamaan koko ajan lisää ja lisää tilaa.

Tee hyvin, ja kokeile!

Huom. Kaava vaatii sitoutumista toimiakseen. “Minäpäs kokeilen tätä 10 minuuttia” ei palvele.

Alla olevassa videossa Bashar Darryl Ankan kanavoimana syventää ymmärrystämme kaavasta.

Edellinen
Edellinen

Guaranan terveysvaikutukset – Tutkittua tietoa guaranasta

Seuraava
Seuraava

Unien symboliikka — Tulkintaoppaasi